NAJNOVIJI KORONA PRESEK U CRNOJ GORI: Kovid ne namerava da ih napusti, još 64 novoobolelih

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 18:02

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U CRNOJ GORI: Kovid ne namerava da ih napusti, još 64 novoobolelih

Danas je preminuo i jedan oboleli pacijent iz Gusinja.

Laboratorije Instituta za javno zdravlje (IJZ) su od poslednjeg preseka obavile PCR analizu 487 uzorka na novi koronavirus. Registrovano je 64 novopozitivnih slučajeva infekcije.

Novozaraženi su iz Rožaja 13, Podgorice 12, Berana 9, Nikšića 6, Cetinja 6, Bijelog Polja 3, Budve 3, Bara 3, Pljevalja 3, Gusinja 2, Plava 1, Ulcinja 1, Kolašina 1, Kotora 1.

- Od poslednjeg preseka prijavljen je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrtni ishod povezan sa infekcijom novim koronavirusom i to kod pacijenata iz Gusinja, rođenog 1944. godine a koji je bio primljen u OB Bijelo Polje. Ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa COVID-19 od početka juna meseca je 84 a od početka godine: 93 - saopšteno je iz IJZ.

Prijavljen je oporavak kod 108 pacijenta, pa ukupan broj aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori trenutno iznosi 795.

Od početka godine ukupan broj registrovanih slučajeva infekcije novim korona virusom je 4.727.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.