Izvor: Radio 021, 19.Feb.2021, 16:22

Mađarska odobrila upotrebu kineske vakcine protiv korone

Mađarske vlasti odobrile su kinesku vakcinu protiv korona virusa, a još u utorak je primila 550.000 doza iste.

Po prijemu vakcina Mađarska je postala prva zemlja Evropske unije koja je dobila, a sada i odobrila vakcinaciju ovom vakcinom.

Saopšteno je da je ustanovljeno da je kvalitet vakcine Sinofarm u skladu sa podacima iznetim u dokumentima proizvođača.

Predsednik vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Viktor Orban je izjavio da očekuje ubrzanje procesa vakcinacije i da se planira da u narednih sedam do deset dana bude vakcinisano 650.000 osoba.

Mađarska je do danas vakcinisala skoro 400.000 ljudi, navodi AP.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE: Od nedelje još jedna vakcina u ponudi za građane Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2021

Još jedna vakcina u ponudi za građane Srbije..Kako se saznaju, u nedelju stiže 150.000 doza vakcine AstraZeneka u Srbiju...Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić najavila je par dana da očekuje da Srbija do kraja februara dobije i vakcinu protiv korona virusa AstraZeneka...Brnabić je navela da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.