Još jedna žrtva virusa korona: Preminula žena (81) iz Nove Varoši

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2020, 09:39

Još jedna žrtva virusa korona: Preminula žena (81) iz Nove Varoši

Jedna ženska osoba iz Nove Varoši izgubila je bitku sa koronom, dok je deset lica novozaraženo u Zlatiborskom okrugu Jedna ženska osoba iz Nove Varoši, stara 81 godinu izgubila je bitku sa koronom i preminula, dok je deset lica novozaraženo u Zlatiborskom okrugu. Ukupan broj žrtava u okrugu popeo se na deset. - Od poslednjeg izveštaja do danas testirano je još 45 osoba sa područja Zlatiborskog okruga od kojih je deset pozitivno na novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << korona virus (COVID-19) – šest u Užicu, tri u Bajinoj Bašti i jedan u Požegi - najnovije su informacije užičkog Zavoda za javno zdravlje. Od početka epidemije do danas testirano je 1036 osoba, a ukupno je potvrđeno 126 slučajeva infekcije novim korona virusom (COVID-19). - Do sada je od posledica infekcije oporavljeno 55 pacijenata i oni su otpušteni kući - rečeno je u užičkom Zavodu za javno zdravlje. Jedina opština bez potvrđenih slučajeva zaraze je Kosjerić. Jedan od najvećih poslodavaca u okrugu, fabrika namenske proizvodnje "Prvi partizan" počeće sa radom 4. maja, a tokom naredne dve nedelje očekuje se normalizacija u funkcionisanju gradskog i progradskog prevoza.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Još dve žrtve virusa korona: Preminula žena (81) iz Nove Varoši i muškarac (48) iz Ljiga

Izvor: Večernje novosti, 29.Apr.2020

Jedna ženska osoba iz Nove Varoši izgubila je bitku sa koronom, dok je deset lica novozaraženo u Zlatiborskom okrugu Jedna ženska osoba iz Nove Varoši, stara 81 godinu izgubila je bitku sa koronom i preminula, dok je deset lica novozaraženo u Zlatiborskom okrugu. Ukupan broj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.