Danska očekuje relaksaciju mera: Otvaranje vrtića i škola ako broj obolelih ostane stabilan

Izvor: Večernje novosti, 06.Apr.2020, 22:52

Danska očekuje relaksaciju mera: Otvaranje vrtića i škola ako broj obolelih ostane stabilan

Danska će od 15. aprila otvoriti vrtiće i škole za decu od prvog do petog razreda, ako broj zaraženih i smrtnih slučajeva od korona virusa ostane stabilan Danska će od 15. aprila otvoriti vrtiće i škole za decu od prvog do petog razreda, ako broj zaraženih i smrtnih slučajeva od korona virusa ostane stabilan, izjavila je danas premijerka Danske Mete Frederiksen. Ona je, međutim, kazala da će zabrana vezana za velika okupljanja ostati na snazi do avgusta, preneo je Rojters.U Danskoj ima ukupno 4.681 zaraženih od korona virusa i 187 smrtnih slučajeva.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danska najavilu postepenu i opreznu normalizaciju života od 15. aprila

Izvor: Danas, 06.Apr.2020

Danska premijerka Mete Frederiksen najavila je večeras postepenu i opreznu normalizaciju života u Danskoj, ali samo pod uslovom da građani nastave da se odgovorno ponašaju u odnosu na opasnost zaraze korona virusom.

Nastavak na Danas...

U Sloveniji još 38 slučajeva virusa korona, ukupno 1.059

Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020, 18:38

U Sloveniji je broj obolelih od korona virusa danas povećan za 38, od testiranih 1.067, a od početka epidemije registrovano je 1.059 zaraženih pacijenata...Hospitalizovano je 114 ljudi, šest više nego u ponedeljak, a 30 pacijenata je na odeljenju intenzivne nege. Do sada su ozdravile 102 osobe...Slovenački...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.