U Sloveniji još 38 slučajeva virusa korona, ukupno 1.059

U Sloveniji je broj obolelih od korona virusa danas povećan za 38, od testiranih 1.067, a od početka epidemije registrovano je 1.059 zaraženih pacijenata.
U Sloveniji još 38 slučajeva virusa korona, ukupno 1.059
Foto: Pixabay
Hospitalizovano je 114 ljudi, šest više nego u ponedeljak, a 30 pacijenata je na odeljenju intenzivne nege. Do sada su ozdravile 102 osobe.
 
Slovenački premijer Janez Janša izjavio je danas posle sednice vlade da je po trenutnom broju zaraženih Slovenija negde u sredini u poređenju sa zemljama u Evropi.
 
Napominjući da su neke zemlje, kao što su Danska i Austrija, na vreme preuzele veoma stroge mere, koje su građani poštovali i sada najavljuju vraćanje života u normalne tokove, Janša je rekao da su se u Sloveniji prvi slučajevi zaraze pojavili kasnije i da se trenutno Slovenija dobro drži.
 
"U svemu smo na dobrom putu i nadamo se da će tako i da se nastavi", rekao je Janša i posebno apelovao na građane da predstojeće praznike provedu u krugu porodice. Moćni smo koliko smo zdravi, poručio je Janša. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet