Bez novih slučajeva zaraze kovidom u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2020, 09:39

Bez novih slučajeva zaraze kovidom u Jablaničkom okrugu

Treći dan zaredom u Jablaničkom okrugu nema novozaraženih na virus korona, a prema najnovijim podacima Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu, svih 35 rezultata koji su za poslednja 24 sata došli, su negativni.

Epidemiološka situacija u Leskovcu i Jablaničkom okrugu stabilna je i, prema podacima Zavoda, ni u jednoj opštini ovog okruga nema novih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << registrovanih pozitivnih slučajeva na kovid.

Kako saopštavaju iz Zavoda, trenutno se iz laboratorije "Vatreno oko" u Nišu čeka na 37 rezultata.

Podsetimo, od početka epidemije u Jablaničkom okrugu od virusa korona obolelo je 1.586 osoba. Najviše ih je u Leskovcu - 1.262, u Vlasotincu su registrovana 162 obolela, Lebanu 79, Medveđi 44, Bojniku 33 i Crnoj Travi 6.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Jablaničkom okrugu nema novih zaraženih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2020

U Jablaničkom okrugu nema novozaraženih pacijenta korona virusom, a prema najnovijim podacima leksovačkog Zavoda za javno zdravlje, svih 35 rezultata koji su za poslednja 24 sata stigli iz laboratorija u Nišu, je negativno...Kako je rečeno Tanjugu u Zavodu, od 35 testova koji su stigli iz "Vatrenog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.