Izvor: Piplmetar.rs, 14.Jan.2024, 17:31

Život pun tajni: Cecin zet i sestra godinama su već pod velom misterije

Muž Lidije Ocokoljić ne voli eksponiranje u javnosti
O Predragu Ocokoljiću javnost malo toga zna s obzirom da bivši fudbaler i njegova supruga Lidija žive mirnim životom.
Instagram

Muž Lidije Ocokoljić uživa u skladnom braku već dve decenije Sestra Svetlane Cece Ražnatović, Lidija i njen suprug Predrag Ocokoljić uživaju u skladnom braku već dvadeset godina, a vole se kao i prvog dana. Sestra folk dive, Lidija Ocokoljić oduvek je bila misterija >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << javnosti.
Iako se često pijavljuje na mnogim javnim dešavanjima sa svojom sestrom, Lidija je potpuno van estradnog neba. Međutim, još veću pažnju privlači njen zgodni suprug sa kojim ima četvoro dece – ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra.
Muž Lidije Ocokoljić je u mladosti bio posvećen sportu, a dva puta je zaigrao i u dresu reprezentacije. Ocokoljić je karijeru započeo u beogradskim nižerazrednim klubovima Dorćolu i Palilulcu, da bi zatim bio prvotimac niškog Radničkog i beogradskog Obilića.
Antonio Ahel/ATAImages

Muž Lidije Ocokoljić velika je podrška Ceci Ražnatović Poznato je da je Lidija od Cece mlađa samo 11 meseci, kao i da je oduvek bila pevačicina najveća podrška u životu i oslonac u svim teškim trenucima. Lidija je oduvek bila privržena svojoj sestri, od koje je mlađa samo godinu dana. Predrag i Lidija su davno doneli odluku da svoj brak ne eksponiraju javno i da svoj život i živote svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti.
Muž Lidije Ocokoljić, osim što je posvećen svojoj porodici, u životu Cece Ražnatović i njene dece je oduvek važio za bitnu mušku figuru koja je u njihovom životu nedostajala kada su izgubili supruga i oca.
Antonio Ahel/ATAImages

Porodice Cece Ražnatović i njene sestre Lidije Ocokoljić 20 godina su živele zajedno u Cecinoj kući na Dedinju, a jednom prilikom je folk diva izjavila da kada dođe trenutak da se njena sestra sa porodicom preseli, to mora biti negde blizu nje.
Pročitajte Nikad viđena fotografija Cece i Lidije – Sestre pokazale kako zapravo stoje stvari među njima (foto) “Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene”, rekla je i istakla da će Lidija živeti u mirnom kraju u njenoj blizini.
AUTOR: SVET
FOTO: ATA images, Instagram




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.