Žive zajedno! Anastasija Ražnatović progovorila o udaji za dečka Đorđa!

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žive zajedno! Anastasija Ražnatović progovorila o udaji za dečka Đorđa!

Sa dečkom Đorđem otpočela je i zajednički život, ali kako je jednom prilikom istakla – još uvek ide kod mame Cece na ručak, jer ne zna da kuva. Osim toga, skoro je i započela pevačku karijeru, te joj iz tog razloga udaja i nije visoko na listi prioriteta.
– Meni se apsolutno nigde ne žuri, karijera mi je, iskreno, prioritet, relativno skoro sam i počela i potpuno sam predana tome. A što se venčanja, udaje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << tiče, stvarno za sad ne razmišljam o tome – izjavila je ona, koja već uveliko radi na svom albumu prvencu.
– I dalje radim na albumu (smeh). Neću objavljivati ništa pre, ne bih da kvarim celokupan utisak, hoću da sve izađe u isto vreme, vredno radimo i očekujem da napravimo jedan fenomenalan album i nadam se da će se i publici svideti. Ne bih nešto previše da otkrivam, osim da se nadam da će album biti objavljen što pre i, po meni i po ukusu publike, mislim da će svi biti oduševljeni – istakla je ona, koja ne isključuje mogućnost da zapeva i sa poznatom mamom u duetu.
– Neće biti nekih iznenađenja, prosto želim da taj prvi album budem samo ja, da budem potpuno fokusirana na solo karijeru, da se predstavim publici kao svoja, ali u budućnosti što da ne, ja sam otvorena za saradnju – zaključila je Anastasija.

The post Žive zajedno! Anastasija Ražnatović progovorila o udaji za dečka Đorđa! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.