Zelenilo će prekrečiti grafite protiv Cece

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2015, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zelenilo" će prekrečiti grafite protiv Cece

Ekipe "Zelenila" dobile su danas nalog da hitno uklone sa novosadskih zidova i zgrada grafite protiv koncerta Svetlane Ražnatović.

"Tačno je, Novi Sad nije Žitorađa, nije ni Šabac, ni Vranje, ni Varvarin...ali je uvek bio otvoren za sve ljude dobre volje, bez obzira gde su rođeni, koje su vere, nacije i boje kože. Takav će i ostati, uprkos onima koji bi želeli da od svečanog dočeka Srpske nove godine naprave prvoklasnu političku ujdurmu", navodi se u saopštenju ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << preduzeća.

Iz "Zelenila" mole građane da ne ruže grad. "I zato, pre nego što ispišete sledeći uvredljiv grafit, setite se odakle su poreklom Vaši prijatelji, komšije, Vaša devojka ili majka", zaključuje se u saopštenju "Zelenila".

Podsetimo, u Novom Sadu su se juče pojavili grafiti protiv nastupa Svetlane Ražnatović na Trgu slobode za Srpsku novu godinu. Na više mesta u gradu, od ulice Mileve Marić, preko Somborskog bulevara, ulice Branka Bajića, do parkinga kod Pošte u centru, Trga galerija i Novosadskog otvorenog univerziteta, piše: "Ovo nije Žitorađa", "Novi Sad nije Žitorađa" i "Nije ovo Žitorađa".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.