Zbrčkao si se od bola“: PRVI SUKOB Cece i Kebe u Zvezdama Granda“ - Saša Popović odmah reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 09:42

"Zbrčkao si se od bola“: PRVI SUKOB Cece i Kebe u "Zvezdama Granda“ - Saša Popović odmah reagovao

Drama u "Grandovom" studiju!

Stručni žiri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u poslednjem periodu dobio je nove članove, ali atmosfera je ostala ista. Gledaoci su iz nedelje u nedelju navikli da će pored pevanja slušati i sukobe mišljenja među žirijem, a ovog puta je do neslaganja došlo između Svetlane Cece Ražnatović i Dragana Kojića Kebe, a raspravi se priključio i kreativni direktor "Granda", Saša Popović.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca i Keba našli su se jedno pored drugog tokom ovog takmičenja prvi put, ali im nije trebalo puno vremena da se "posvađaju".

- Htela sam da kažem samo da je Keba nagluv - rekla je pevačica nakon čega je Kojić obrazložio zbog čega nije dao glas takmičarki.

- Ja sam samo rekao da je nestabilno otpevala. A, postoje i ukrasi koji ne idu - rekao je pevač, dok je Svetlana tvrdil da njen kolega nije u pravu.

Međutim, u njihovu raspravu, potpuno neočekivnao umešala se Snežana Đurišić.

Ti treba da komentarišeš to što ti je rekla da si gluv, a ti joj kažeš "molim", znači jesi gluv- dobacila je Sneža Kojiću.

Naravno, ne bi to bilo to da Saša Popović nije dolio ulje na vatru.

- Onog trenutka kad si s njom otpevao "U snu ljubim medna usta", tad ti je krenula karijera- konstatovao je Sale.

-Glas naroda je najvažniji!- poručio je Kojić.

- Videla sam ti po faci! Zbrčkao si se od bola, zbrčkao si se od tuge - rekla je Ražnatovićeva.

Na Cecinu konstataciju Saša nije mogao da uradi ništa sem da se grohotom nasmeje. Zbog Popovića je ceo studio odzvanjao!

Srbija Danas/Grand.nova.rs/Prenela S.S.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.