Zašto ste me hapsili? Ceca i Čeda prvi put OČI U OČI, nije mu zaboravila Sablju

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 22:01

"Zašto ste me hapsili?" Ceca i Čeda prvi put OČI U OČI, nije mu zaboravila "Sablju"

Ražnatović rekla da joj znači da posle toliko vremena može da kaže neke stvari

Pevačica Svetlana Ražnatović navela je večeras u emisiji "Hit tvit" da su je prethodne vlasti istrenirale kao da su znale da će doći korona virus i na taj način se prisetila pritvora tokom akcije "Sablja" i perioda kad je nosila nanogicu osam meseci.

Govoreći o odnosu sa Čedomirem Jovanovićem, koji je takođe bio gost, Ceca je rekla da se nisu znali do ove nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da su se poznaval iz javnog života.

- Razlika je u tome što ste vi mene hapsili, a ja vas nisam - rekla je Ražnatovićeva.

Jovanović je rekao da on nije taj koji želi da joj sudi, niti joj je sudio.

- Vi dobro znate za šta se uhapšeni. Ja sam poslednji čovek koji je to želeo. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk - rekao je Jovanović.

Na njeno pitanje zašto je bila uhapšena, Jovanović je rekao da je znala da se priprema ubistvo predsednika vlade i otmica Željka Mitrovića, koji joj je oprostio, jer na to ima pravo.

Jovanović je rekao da nema lični odmos prema gospođi Ražnatović i istakao je da je ona profesionalac koji peva ono što deca vole.

Ražnatović je rekla da joj znači da posle 17 godina može da kaže neke stvari i da se postave na svoje mesto.

- Poenta je da je služba znala i da nisu smele da se iznose informacije. Ko su jataci, svi su znali. Pitam se zašto vas nisu uhapsili nego mene? Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora, a mene ste ostavili, da li je to fer - rekla je Ražnatović.
Pogledaj vesti o: Ceca,   Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

CECA O ČEDA U KLINČU! Evo kako je izgledao TV obračun! Čeda je optuživao, CECA MU ODGOVORILA OVAKO

Izvor: Blic, 10.Maj.2020

Večerašnje izdanje emisije Hit tvit na TV Pink, između ostalog, obeležile su diskusije između lidera LDP Čedomira Jovanovića i folk zvezda Svetlane Cece Ražnatović, u vezi sa dešavanjima posle akcije “Sablja”, odnosno ubistva premijera Zorana Djindjića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.