Za ROĐENJE trećeg sina Veljko Ražnatović od Cece tražio samo JEDNU STVAR! Pevačica otkrila šta je bila njegova ŽELJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 12:19

Za ROĐENJE trećeg sina Veljko Ražnatović od Cece tražio samo JEDNU STVAR! Pevačica otkrila šta je bila njegova ŽELJA

Pevačica javno iznela šta je njen sin poželeo.
Svetlana Ceca Ražnatović dovela je svoju liniju do perfekcije, a kako kaže, za mesec dana skinula je čak osam i po kilograma.
Ceca je priznala da nije pobornik nezdravog načina mršavljenja, već da je svoju ishranu korigovala i počela da trenira, a rezultati su vrlo brzo bili vidljivi.
- Dovela sam svoju liniju onako do perfekcije, ali bez ikakvih rigoroznih dijeta, bez ovih što se bodu, "Ozempika", čuda, to je sad jako popularno i jako opasno, nezdravo i direktno utiče na štitnu žlezdu i na pankreas. S tim se ne treba igrati, jer taj lek u stvari koriste dijabetičari....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.