ŽURKA VEĆ UVELIKO TRAJE: Evo ko će pevati za zvanice - pesme se samo naručuju, a koja će biti najskuplja?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 21:25

ŽURKA VEĆ UVELIKO TRAJE: Evo ko će pevati za zvanice - pesme se samo naručuju, a koja će biti najskuplja?

Atmosfera će biti dovedena do usijanja!

Danas je Bogdana Ražnatović donela na svet drugog sina, kojeg je dobila iz braka sa Veljkom Ražnatovićem, popularnim bokserom i sinom folk dive Svetlane Cece Ražnatović, a ime su mu dali Krstan. Ime nosi snažnu poruku, mada ništa drugačije se i ne očekuje od Ražnatovića. Zanimljivo je, da je upravo nadanašnji dan, ali mnogo godina ranije, rođen Željko Ražnatović Arkan, deda novorođene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bebe. Ono što trenutno okupira pažnju medija, jeste činjenica da treba da je počela gala proslava, rođenja malog Krstana.

Svi se pitaju ko će to pevati na proslavi. Budući da je mnoštvo pevača među zvanicama, ne sumnjamo da će se svi latiti mikrofona, ali jedan pevač je namenski pozvan da uveliča ovu žurku.

Kao što je pomenuti, na proslavi će prisustvovati veliki broj estradnih umetnika i pevača, poput Aleksandre Bursać, Sanje Đorđević, Joca Stefanović, ali i mnogih drugih.

Upravo pomenute ličnosti, biće zadužene za podizanje atmosfere na ovoj proslavi.

Uskoro se očekuje i obraćanje Svetlane Cece Ražnatović, najponosnije bake trenutno. U narednim minutima opširnije.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.