ZAVODNIK Veljko Ražnatović i sve njegove izgubljene ljubavi

Izvor: Blic, 03.Feb.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVODNIK Veljko Ražnatović i sve njegove izgubljene ljubavi

Veljko Ražnatović je ponovo singl! Sin pevačice Cece Ražnatović, raskinuo je višemesečnu vezu sa Anikom Đurašković sa kojom je donedavno boravio na Kopaoniku.

Nije poznato zbog čega su njih dvoje raskinuli, ali nesumnjivo je da mladi Ražnatović po nekom nepisanom pravilu, raskida sa svim "ljubavima" nakon samo nekoliko meseci zabavljanja.

Veljko i Maša su bili u vezi skoro godinu dana, a da su oboje bili do ušiju zaljubljeni, dokazuju i tetovaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su napravili. Naime, i Maša i Veljko su istetovirali međusobne inicijale kako bi ozvaničili vezu. Međutim, problemi su nastali kad je došlo do svađe između Maše i Anastasije Ražnatović, koja se inače zabavlja sa Mašinim bratom Kostadinom. Prema nezvaničnim informacijama, Maša je napisala pogrdnu poruku Anastasiji, koja je dospela i do Veljka koji je odmah odlučio da raskine vezu. On nije gubio previše vremena, pa se samo par dana nakon raskida mogao videti na beogradskom splavu u zagrljaju nepoznate devojke.

Pre čitave bure sa Anastasijom, Veljko je bio u vezi sa ćerkom još jednog poznanika njegove majke. Reč o ćerci Gagija Đoganija, Luni.

O njihovoj vezi je u medijima govorio i sam Gagi Đogani, a koje tajne mladog para je otkrio pročitajte na portalu 24sata.rs.

Iako su se zabavljali samo nekoliko meseci, Anika je bila izuzetno prisutna u Veljkovom životu. Ona je sa njim proslavila njegov 18. rođendan, a bila je pozvana i na slavu u njegov dom.

Koja je sledeća? Veljko ostavio Aniku

Anika je inače ćerka biznismena Mila Đuraškovića, koji je takođe dugogodišnji prijatelj Cece Ražnatović. Njih dvoje su često putovali, pa se ne zna zbog čega se njihova veza tako naglo završila.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.