ZA SNAJKU IMAM POSEBAN POKLON! Ceca sija od sreće na proslavi rođenja unuka, otkrila na koga beba liči (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2023, 22:28

"ZA SNAJKU IMAM POSEBAN POKLON!" Ceca sija od sreće na proslavi rođenja unuka, otkrila na koga beba liči (VIDEO)

Ekipa SrbijaDanas bila je na terenu na velikom slavlju pevačice.

Krstan Ražnatović, drugi sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, danas je došao na svet i tim povodom je upriličena proslava u porodičnoj vili na Dedinju. Zvanice su krenule već uveliko da pristižu, a poznata lica vrve ispred pomenutog doma.

Ovom prilikom ponosna baka dala je izjavu ispred svoga doma, a na terenu je bila i ekipa portala SrbijaDanas.

- Obučena sam sportski, patike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << farmerke, majica, da mogu da se veselim! To je jedan veliki blagoslov od Boga da dobijem još jednog unuka, nadam se da ću imati desetoro unučadi! Presrećni smo, beba je medena! Liči na svog brata Željka, krofna jedna - rekla je Ceca na početku intervjua.

Ceca je otkrila i da ima poseban poklon za snaju, ali nije želela da otkrije i šta je u pitanju.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje - izjavila je ponosna baka.

Na pitanje čija je ideja bila da se Bogdana porodi baš na rođendan pokojnog Arkana, Ceca se nasmejala.

- To je divno, nije to do ideje. Ne možete bebi da naredite da se rodi, to su planovi od boga. Bog je dao da se beba rodi na rođendan svog dede - kaže pevačica.

- Zar Vi mislite da bi se moja ćerka tajno udala?! Svašta se piše - kazala je Ceca.

Ceo intervju pogledajte u snimku ispod.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.