Verio se Veljko Ražnatović? FOTO

Izvor: Svet plus, 16.Jan.2017, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verio se Veljko Ražnatović? FOTO

Veljko Ražnatović nedavno je predstavio novu devojku Anu Cakić, koju je na Kopaoniku upoznao sa majkom Cecom Ražnatović. 

Cecin sin, Veljko Ražnatović, uživa u novoj romantičnoj vezi sa Anom, a fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama pokazuju da su zaljubljeni do ušiju. Međutim, izgleda da je njihova ljubav ozbiljna jer je, čini se, došlo i do veridbe! Naime, Veljko je na svom instagram profilu (instagram story) objavio fotografiju na kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se vidi ruka devojke, za koju se pretpostavlja da je njegova, a na njenom domalom prstu nalazi se prsten. Da stvar bude zagonetnija, preko slike piše "Yes?", što bi značilo "Da?" kad se prevede sa engleskog. Da li je ova samo šala ili je ovaj mladi par ozbiljan, pokazaće vreme.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.