Veljko stigao po mladu u Titel: Igra se i peva ispred Bogdanine kuće, Ceca presrećna, mladoženja oborio jabuku iz prve: Pucam na tatu (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko stigao po mladu u Titel: Igra se i peva ispred Bogdanine kuće, Ceca presrećna, mladoženja oborio jabuku iz prve: Pucam na tatu (FOTO+VIDEO)

Ispred kuće njegove buduće supruge, Bogdane Rodić, vlada haotično slavlje Veljko Ražnatović sa porodicom i svatovima je stigao u Titel. Ispred kuće njegove buduće supruge, Bogdane Rodić, vlada haotično slavlje. Igra se i peva. Mladoženja se raduje. Ceca igra uz trubače, pozdravlja se sa prijom. Veljko je baš raspoložen. U jednom trenutku se upalile i baklje. Veljko je oborio jabuku iz prve.- Pucam na tatu - uzviknuo je mladoženja.U kući se čuje harmonika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i pesma "Izađi mala". Ceca je noseći bukliju ušla u Bogdaninu kuću, dok se mladožena veselio. Veljkova i Bogdanina porodica je veoma vesela. Svi se raduju sreći njihovih mezimaca.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.