Veljko priredio Ceci ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE - Na gala slavlje doveo NJIH! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 23:38

Veljko priredio Ceci ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE - Na gala slavlje doveo NJIH! (FOTO)

Sigurno se oduševila!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ove noći proslavlja 48. rođendan u svom domu na Dedinju.

Ceca je sve pripremila za dolazak gostiju, a tradicionalno ugostiće pola domaće estradne scene. Među prvima su pristigli Viki Miljković, Vanja Mijatović, Saša Matić, Damir Handanović, Marijana Mateus i Žika Jakšić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Cecin partner Bogdan Srejović nije bio raspoložen za intervjue i fotkanje, te je brzo utrčao u vilu. U istom raspoloženju je bio i Veljko Ražnatović koji je protrčao pored objektiva našeg paparaca i ušao u automobil.

Međutim, Veljko je imao dobar razlog za žurbu. On se potrudio da ode i da organizuje Ceci rođendansko iznenađenje koje će ona sigurno dugo pamtiti. Veljko je doveo trubače kako bi iznenadio majku i ulepšao joj rođendansku proslavu.

Nema sumnje da će se Cecini gosti večeras fenomenalno provesti, s obzirom da kod nje na proslavama pozitivne atmosfere nikad ne manjka. Vanja Mijatović će večeras zabaviti goste , a ostaje da vidimo ko će se još od njenih kolega latiti mikrofona.

Šta nam je Ceca poručila saznajte video prilogu  u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.