Veljko Ražnatović se USPROTIVIO MAJCI: Odlučio da postavi GRANICE u odnosu: Ne može, to je pogrešno - Tiče se dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 09:26

Veljko Ražnatović se USPROTIVIO MAJCI: Odlučio da postavi GRANICE u odnosu: "Ne može, to je pogrešno" - Tiče se dece

Njih dvoje se neizmerno vole, baš onako kako treba da vlada ljubav i sloga između majke i sine. Ipak, Veljko je odlučio da neke granice moraju da se uspostave.

Mladi bokser i sin balkanske muzičke zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, prvi put je izneo u javnost brojne stvari vezane za svoj život i porodicu.

Progovorio je i o odnosu svoje majke sa njegovom decom, sinovima Željkom i Krstanom. Ono što je rekao, mnoge je iznenadilo, a evo o čemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je reč.

Poznato je da Ceca ne voli da je zovu baba ili baka, pa svoje unuke uči da je zovu već poznatim nadimkom, a pevačicinom sinu Veljku se to ne dopada, pa je istakao da neće još dugo tako biti.

- Čuj da je zovu Ceca, deca... To ne može. To je pogrešno - rekao je Veljko i objasnio svoje viđenje toga:

- Ti si baba tom detetu. Neće je zvati Ceca, kao što ni mene neće zvati Veljko. To može dok su mali, ali sigurno kad budu malo stariji neće tako biti, htela ona to ili ne. Moraće da je zovu baka. To je neki ciklus života, Bože. Nisam je ni ja zvao Svetlana, nego majka - rekao je mladi Ražnatović, gostujući u jednom podkastu.

Da li će se Ceca sa pomenutim saglasiti, ostaje nam da u budućnosti saznamo. No, za sada se nije oglašavala ovim povodom.

Srbija Danas/Informer/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.