Izvor: Nezavisne Novine, 04.Apr.2017, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović na saslušanju u banjalučkoj policiji

BANJALUKA - Veljko Ražnatović, sin srpske pjevačice Svetlane - Cece Ražnatović nalazi se na saslušanju u banjalučkom Centru javne bezbjednosti, nezvanično saznaju "Nezavisne".

Ražnatović daje izjavu u vezi s tučom i pucnjavom koja se u ponedjeljak naveče dogodila u Laktašima na parkingu ispred hotel "San".

Policijskoj stanici u Laktašima u ponedjeljak oko 20:30 sati je prijavljeno da je na pomenutom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << parkingu došlo do fizičkog obračuna, a kasnije i pucnjave. Međutim kada je patrola stigla na mjestu događaja nije bilo nikoga.

U utorak su uhapšena četvorica mladića iz Laktaša, a najmanje jedan je povrijeđen u vatrenom obračunu koji se odigrao naočigled brojnih mještana u centru Laktaša, otkrivaju "Nezavisne".

U pitanju je sukob dvije grupe, a u jednoj od njih je, kako je policiji ispričao jedan od uhapšenih mladića, bio i Veljko Ražnatović.

Šokirani mještani Laktaša ispričali su "Nezavisnim" da se sve odvijalo munjevitom brzinom, te da je prava sreća što niko od nedužnih građana nije povrijeđen.

Advokat Darko Kremenović, koji zastupa neke od učesnika u ovom događaju, izjavio je da Veljko Ražnatović u ponedjeljak naveče nije bio u Laktašima ni u Banjaluci.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Veljko Ražnatović na saslušanju u banjalučkoj policiji

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2017, 02:15

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane - Cece Ražnatović nalazi se na saslušanju u banjalučkom Centru javne bezbednosti, saznaju "Nezavisne"...Ražnatović daje izjavu u vezi sa tučom i pucnjavom koja se u ponedeljak uveče dogodila u Laktašima na parkingu ispred hotel "San"...Policijskoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.