Veljko Ražnatović: Istina je, ženim se

Izvor: Tracara.com, 19.Okt.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veljko Ražnatović: Istina je, ženim se

Na ludom kamenu… instagram.com/veljkoraznatovic Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić venčaće se naredne godine, javili su danas domaći mediji. Naslednik Svetlane Ražnatović potvrdio je pisanje tabloida Svet da će oženiti verenicu. “Istina je, ženim se. Nismo još odredili datum, ali će se to sigurno dogoditi, u bliskoj budućnosti,” rekao je on ponosno za dnevni list Kurir. Inače, Ceca je već upoznala Bogdanine roditelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << a prvi susret je protekao više nego dobro. “Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tada sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i tačno je, pričali smo o svadbi. Venčanje bi trebalo da bude sledeće godine, ali još uvek nisu precizirali datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za reč,” izjavio je otac buduće mlade. Kao što je već dobro poznato, Vejko već duže vreme Bogdanu naziva svojom ženom, a tako je vrlo često potpisuje i na zajedničkim fotografijama.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Ceca iz medija saznala da se Veljko ženi

Izvor: Tracara.com, 20.Okt.2018, 12:00

Svetlana Ceca Ražnatović nije znala da će njen sin Veljko Ražnatović naredne godine oženiti verenicu Bogdanu Rodić – to je saznala iz medija! Iako je Veljko sa Bogdanom u skladnoj vezi tek nekoliko meseci, oni su se, po svemu sudeći, toliko dobro upoznali da su već sada spremni da izgovore...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.