Veliko srce Cece Ražnatović - deo prihoda od koncerta u Makedoniji prosleđuje postradalima u Skoplju!

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko srce Cece Ražnatović - deo prihoda od koncerta u Makedoniji prosleđuje postradalima u Skoplju!

Ceca Ražnatović 28. avgusta održaće koncert u Makedonskoj Kamenici, a deo prihoda biće prosleđen postradalima u avgustovskim poplavama koje su pogodile Skoplje.

Poznata kao osoba velikog srca i pravi humanitarac, uvek je spremna da pomogne drugima, a ljudske tragedije je jako pogađaju. Nakon što jeMakdonijz zadesila katastrofalna vremenska nepogoda, odlučila se i na ovakav korak. Folk zevzda nebrojano puta je pokazala svoju velikodušnost i nesebičnost, a otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su poplave pogodile Makedoniju, Ceca je odlučila da deo prihoda od koncerta koji će održati u subotu, prosledi najugroženijem stanovništvu obezbedila potrebna pomoć.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.