VODITELJ žestoko UVREDIO CECU PRED KAMERAMA: Pogledajte scenu sukoba i DAMSKU REAKCIJU Ražnatovićeve na OVE REČI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 18:32

VODITELJ žestoko UVREDIO CECU PRED KAMERAMA: Pogledajte scenu sukoba i DAMSKU REAKCIJU Ražnatovićeve na OVE REČI

Kalinić je naširoko poznat po svom smislu za humor, a da li mu je Ceca zamerila izrečeno, procenite sami.

Najveća folk diva na Balkanu, Svetlana Ražnatović Ceca, ne krije da neguje prijateljstva sa kolegama pevačima, ali i sa drugim javnim ličnostima koji nisu iz njene branše, poput glumaca, voditelja ili tv lica.

Već je dobro poznato da su Ceca i voditelj Milan Kalinić dobri prijatelji, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije uvek bilo tako. Zapravo, njihov prvi susret desio se u televizijskoj emisiji, a nakon opaske koju je tada Kalinić u svom fazonu "bacio" Ražnatovićevoj, postali su prijatelji.

Naime, Ceca i Milan su zajedno gostovali u emisiji Boška Jakovljevića pre mnogo godina, a njihov susret u Pinkovom studiju bio je trenutak upoznavanja.

- Ti i Milan Kalinić se ne poznajete lično? - upitao je voditelj Cecu.

- Večeras smo se upoznali - odgovorila je Ceca tada.

- I, na prvi pogled? - nastavio je voditelj.

- Mnogo mi bolje izgleda na televiziji, nego ovako uživo, al' dobro - rekao je Kalinić u šali, na šta je Ceca damski odreagovala, da bi potom ovaj simpatični "sukob" ubrzo prerastao u prijateljstvo koje i danas traje.

Snimak emisije pogledajte OVDE.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.