Izvor: Blic, 03.Jun.2020, 13:37

(VIDEO) Veljko Ražnatović se polunag veseli uz OVAJ CECIN HIT, ali pogledajte samo šta radi sa trubačima OPŠTE LUDILO U BABA SVETLANINOJ KUĆI

Veljko Ražantović je danas postao tata malenog Željka koji, kako kaže ponosna tetka, pevačica Anastasija, i te kako liči na njega. Maleni Željko je dobio ocenu deset, a mama i on su dobro i nalaze se u porodilištu u gradu. Za to vreme u kući bake Svetlane Cece Ražnatović je opšte ludilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTKRIVAMO TAJNU TETOVAŽE VELJKA RAŽNATOVIĆA Novopečeni tata se skinuo i isplivalo je jedno ime ispod kajiša na pantalonama

Izvor: Blic, 03.Jun.2020

Veljko Ražnatović je danas postao tata malenog Željka i već uveliko slavi dolazak prinove u dom. Mama Bogdana Rodić i beba su u porodilištu i osećaju se dobro, a Veljko pravi žurku u Cecinoj kući.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.