(VIDEO) SVI DETALJI SVADBE DECENIJE Veljka i Bogdane! Od Dedinja, preko Titela do Hrama i slavlja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SVI DETALJI SVADBE DECENIJE Veljka i Bogdane! Od Dedinja, preko Titela do Hrama i slavlja

Mladenci su blistali na svom najlepšem danu!

Juče su na ludi kamen stali sin folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko i njegova izabranica Bogdana, a žurka je trajala do dugo u noć u jednom luksuznom beogradskom hotelu.

Skup svatova odigrao se ispred Cecine Vile na Dedinju u prepodnevnim časovima, a zatim su krenuli za Titel po mladu.

Pre nego što je dobio svoju izabranicu, Veljko je morao da ispoštuje nekoliko običaja, kao što su otkup mlade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i gađanje jabuke.

Nakon otkupa mlade, porodice Ražnatović i Rodić su krenule za Beograd, tačnije u Hram Svetog Save gde su mladenci izgovorili sudbonosno "da" i zavetovali se na večnu ljubav.

Mnogobrojne zvanice su pristizale, a kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod ovog teksta.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE JE SPREMNO ZA POLAZAK: Luksuzna limuzina parkirana, svatovi KREĆU po mladu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019

Nestrpljenje raste!..Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Rodić reći će danas sudbonosno da i zvanično uploviti u bračne vode...Već oko 10 časova, prvi gosti počeli su da pristižu u porodičnu kuću Ražnatovića na Dedinju, a zvanice su primetile koliko su se domaćini potrudili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.