VANREDNO STANJE U BUDVI! Cecu Ražnatović ZAUSTAVILA POLICIJA: Obezbeđenje odmah reagovalo Ne može da prođe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 08:49

VANREDNO STANJE U BUDVI! Cecu Ražnatović ZAUSTAVILA POLICIJA: Obezbeđenje odmah reagovalo "Ne može da prođe!"

"To mi se nikad neće izbrisati iz sećanja!"

Svetlana Ceca Ražnatović sa svojom porodicom, deo je projekta pod nazivom "Ceca Show" koji se emituje na Blic televiziji.

U više navrata Ceca je pričala dogodovštine sa svojih nastupa, ali i porodičnih uspomena, pa smo tako mogli i videti detaljnije kako je prošao porođaj Bogdane Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa emitovanjem iz bolnice.

U jednoj od epizoda Svetlana je prepričavala šta joj se dogodilo na nastupu u Budvi, kada je bila ogromna gužva zbog najave njenog pojavljivanja na bini:

- Najjače je bilo... Krcat Top Hill i policajac ne da ja prođem. Stvorila se strašna gužva, ja idem na koncert i kažu mu momci iz obezbeđenja koji me voze: "Što ti je čoveče, vozimo Cecu", a on viče: "Šta da joj radim, gužva je, ne može da prođe". To mi se nikad neće izbrisati iz sećanja, on ne može da me pusti, a zbog mene se stvorila gužva - prisetila se Ceca u "Ceca Show".

Ceca je potom otkrila neke detalje sa njenih nastupa iz bekstejdža i dodala da joj je zapravo samo potrebna voda kada izlazi pred publiku.

- Moja rajder lista za bekstejdž je veoma skromna. Ali kada je u pitanju tehnika nije skromna ni malo, jer mi je jako bitno da taj zvuk koji izvodimo na bini bude kvalitetan i dopre do moje publike. To puno košta, i to su velika ulaganja. A da li će mi u bekstejdžu biti rajske ptice, ptičijeg mleka i te budalaštine kojima se zanose iskomplekisarni ljudi to je njihov problem, meni treba samo nehlađena voda i to negazirana. To je sve od mojih želja - otkrila je Ceca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.