Uklonjeni grafiti protiv Cece

Izvor: Radio 021, 13.Jan.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklonjeni grafiti protiv Cece

Radnici "Gradskog zelenila" tokom prepodneva hitno su uklonili tri grafita sa novosadskih fasada.

"Ovom akcijom još jednom je pokazano da je Novi Sad otvoren za sve ljude dobre volje, bez obzira na to gde su rođeni, koje su vere, nacije i boje kože. Različiti muzički ukusi ne mogu da budu razlog ruženja grada i to u ime navodnog lokal patriotizma. Neslaganja kada je u pitanju muzički ukus i sve druge različitosti među ljudima mogu da se iskažu na mnogo civilizovaniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << način od uništavanja fasada našeg grada", navodi se u saopštenju.

U narednom periodu "Gradsko zelenilo" će "nastaviti sa uklanjanjem grafita mržnje po gradu i prigradskim naseljima, jer je to jedan od oblika borbe protiv jezika mržnje, primitivizma i podela među građanima".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.