UZ MENE SU ROĐENI, ALI I DALJE IH BRKAM Cecino HIT PRIZNANJE o blizancima njene sestre Lidije

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2022, 12:11

"UZ MENE SU ROĐENI, ALI I DALJE IH BRKAM" Cecino HIT PRIZNANJE o blizancima njene sestre Lidije

Počinje dokumentarno-igrani serijal "Ceca Show".

Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana večeras, u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa. Gledaoci će imati priliku da upoznaju i Petra i Iliju Ocokoljića, sestriće balkanske zvezde Svetlane Ražnatović Cece.

Ceca, prema sopstvenom priznanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << često ne razlikuje sinove svoje sestre Lidije Ocokoljić.

- Često grešim imena blizancima. Prosto njih pobrkam. Za Iliju mislim da je Petar, za Petra mislim da je Ilija, ali to je u nekim situacijama. Iako su ta deca od samog rođenja uz mene, oni meni toliko liče. Jedino kada ih pogledam frontalno znam ko je ko, ali iz profila ili otpozadi ne. Oni su identični - priča Ražnatovićka uz široki osmeh.

A post shared by Blic TV (@blictelevizija)

Sa druge strane, blizancima nije jasno kako bilo ko ima problem da ih razlikuje budući da je, kako sami ističu, razlika napretek.

- Ima mnogo razlika. Obično nas razlikuju po rupici jednoj na licu. Kada smo imali boginje, Ilija se česao pa mu je ostao ožiljak - ističe Petar, dok se Ilija nadovezuje rečima:

- Na fudbalskom terenu se razlikujemo tako što Petar šutira desnom, a ja levom nogom. Igramo drugačije pozicije. Ja nosim broj 45 i igram desno krilo!

- Ja nosim 33 i igram desnog beka. Ne igramo iste pozicije, Ilija je bolji u napadu, a ja sam bolji u odbrani. Kod nas ne postoji bolji - zaključuje Petar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.