UNIŠTILA SI DUŠKA, LOŠA SI MAJKA! Tamara brutalno izvređala Karleušu - Zaljubljena si u Cecu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 19:41

"UNIŠTILA SI DUŠKA, LOŠA SI MAJKA!" Tamara brutalno izvređala Karleušu - Zaljubljena si u Cecu!

Rat se ne stišava!

Pevačica Jelena Karleuša i starleta Tamara Đurić ušle su u oštar javni sukob.

Nakon starletinog gostovanja u popularnoj TV emisiji, gde je iznela niz prozivki na račun (po svemu sudeći) Karleuše, Jelena nije dugo ćutala već se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je Đurićevu nazvala nakazom i gremlinom (detaljnije OVDE).

Tamara nije dugo čekala, pa je uzvratila popularnoj pevačici na pomenutoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenoj mreži:

- Što se udaranja tiče, videli smo kako je mužu pokazala udaranje od njegovog kolege po njegovoj ženi. Nisam pominjala pevačice, već golog*ze pevaljke, pa se shodno tome i pronašla. Htela sam da dodam i v*ginalne pevaljke, ali onda ne bi morala da se traži, direktno bih je prozvala. Celoga života vara muževe, te sa obezbeđenjem, pa sa kolegama, napreduje se, reklo bi se, lažni vegan nahranjen pljeskavicama. Ako ste zaboravili v*ginalna pevaljka je neko ko godinama širi mržnju i govor mržnje preko istih tih mreža. Uništila si onako divnog sportistu, jer je ostao jadan zapamćen po njenom izvođenju rođendanske pesme Vranješu. Bila si možda i zanimijiva nekada, dok nisi postala ovoliki poltron i neko ko je sva svoja g*vna pojeo posle vređanja i sejanja mržnje na tim istim mrežama. Pa ti si začetnica promocije nasilja i mržnje na mrežama, da se nisi malo uplašila posle svega ovoga, da te neko ne pozove na odgovornost? - piše starleta i dodaje:

- Sledeće što očekujem je da pošalje Ceci cveće i uputi izvinjenje njoj i njenoj deci, jer je opsednuta i potajno zaljubljena u Cecu, jer je sve ono što ona jadna nikada neće biti. Ni najveća zvezda, ni dobra majka, jer je u nasledstvo ostavila snimke za istorijski p*rno arhiv. Ništa nisi uspela, pevanje ne ide, advokatura ne ide, otvori Onli fans i oprobaj se tamo gde si krenula u p*rno svet. Nemaš težinu, džaba se trudiš, sem u kilogramima. A što se Nadice tiče, nema ništa veze s njom, devojku ni ne znam, niti znam ko je, to smo utvrdili, a ko je nakaza, utvrdite sami - napisala je Tamara na Instagramu.

Karleuša je nedugo zatim objavila fotografiju Đurićeve i napisala:

- Zagrlite svoje ćerke, svoje majke, sestre, prijateljice... Pružite im ljubav i podršku. Život je okrutan!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.