UDARILA NA ŽELJKA ZBOG CECE! Karleuša zahtevala od Jovane u programu uživo da reaguje - On ima nešto protiv mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2023, 17:03

UDARILA NA ŽELJKA ZBOG CECE! Karleuša zahtevala od Jovane u programu uživo da reaguje - On ima nešto protiv mene

'Zapržila čorbu' u jutarnjem programu!

Pevačica Jelena Karleuša gostovala je u jutranjem programu kod Jovane Joksimović i progovorila je na brojne teme.

Na dnevni red voditeljke i pevačice došao je Jovanin suprug Željko Joksimović.

Jelena je govorila o svojim saradnicima na dva nova albuma "Alfa" i "Omega", te uputila zamerku kolegi.

- Da je bilo sreće, moj kolega Željko Joksimović bi mi dao jednu pesmu. Znači, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima nešto protiv mene - našalila se Karleuša.

- Znaš kakav je Željko? - uz someh je uzvratila Jovana.

JK se dotakla saradnje sa Željkom na jednom TV projektu, te istakla njen veliki uspeh.

- Greota je da mi to ne ponovimo još jednom i da ne sarađujemo. On ima neke druge favorite kada su pevačice u pitanju. Ja to nikad nisam bila, nažalost. Možda preko supruge dobijem neki poen. Pokaži se sada - rekla je Jelena, očito aludirajući na Joksimovićevu saradnju sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Podsetimo, po pisanju domaćih medija, Željko je napisao pesmu, nakon čega je kontaktirao Cecu. Oni su se za duet dogovorili pre leta, a pesma će se naći na njenom albumu koji pevačica uveliko sprema. Inače, Ceca je ovaj projekat indirektno najavila pre par meseci kada je okačila kako zajedno pevaju pesmu "Jedan dan života".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.