U ZADRUZI ĆE BITI I MNOGO SMEHA: Bora Santana je još jedan učesnik i planira DA SE TAMO OŽENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZADRUZI ĆE BITI I MNOGO SMEHA: Bora Santana je još jedan učesnik i planira DA SE TAMO OŽENI

A izabranica je...

Milan Milošević je bio sinoć prvi gost u emisiji Rade Radenović. Njima se nekoliko minuta kasnije u studiju pridružio i Bora Santana koji je pričao o svojim planovima, karijeri, ali i učešću u "Zadruzi 2". Poznato je da je Bora neiscrpan izvor smeha, a on je sa voditeljkom podelio da mnogo toga planira u "Zadruzi 2" i da prvenstveno želi da prikaže čime se on bavi, ali šale nikad neće biti na odmet.

Danas svi pričaju o njenom seksi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izdanju, a ovako je CECA izgledala NA POČETKU KARIJERE u kupaćem kostimu

ŠTAAA?! I svi oni u Zadruzi 2? Pa, ovo će biti LU-DI-LO! Oglasio se Mitrović i ZAPREPASTIO SVE (VIDEO)

PAŠĆETE U NESVEST KAD VIDITE AZISA! Skandalozni bugarski TRANSVESTIT danas je MAČO MUŠKARČINA

Da podsetimo, Santana se u "Zadruzi 1" verio sa Macom Diskrecijom i sa njom bio u kratkoj ljubavnoj romansi. Međutim, različit temperament ih je odveo na totalno suprotnu stranu, pa su se razišli, ali Bora je otkrio Radi da se od njega svašta može očekivati u "Zadruzi 2", a na njeno pitanje kada će se oženiti on je istakao da bi voleo da to bude u ovom rijalitiju.

- Za godinu dana, a možda i u "Zadruzi 2". Ako se stvarno budem ženio, to će biti baš pravo. Voleo bih, što da ne, i zamisli bude u proleće. To bi bila ludilo svadba - otkrio je Bora.

MARIJA ŠERIFOVIĆ JE ANĐEO MEĐU LJUDIMA: Prišla je uplakanoj devojčici i dala joj OVOLIKI NOVAC! Suze su stale... (VIDEO)

Da li će se u novom rijaliti programu pojaviti dama koja će zavesti ovog šoumena toliko da bude spreman da je oženi ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUNA JE NAJVEĆI GUBITNIK ! Zadrugar najžešće OPLEO po blogerki - Osuđena je kao LJUBAVNICA, a evo i ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018

Istakao je svoje lično mišljenje...Milan Milošević je bio sinoćni gost u autorskoj emisiji voditeljke Rade Radenović. Novinar je neiscrpno pričao o svemu onome što je obeležilo rijaliti "Zadruga", a nezaobilazna tema je bio i ljubavni trougao koji su činili akteri Luna Đogani, Sloba Radanović i Kristina...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.