U KUĆI RAŽNATOVIĆA VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! Sve se promenilo od tada - Anastasija KUKA NOĆU, a Ceca...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 20:06

U KUĆI RAŽNATOVIĆA VIŠE NIŠTA NIJE ISTO! Sve se promenilo od tada - Anastasija KUKA NOĆU, a Ceca...

Sve se vrti oko njega.

Mladi bokser i sin naše velike muzičke zvezde Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović postao je otac pre nekoliko nedelja kada se njegova supruga Bogdana porodila i na sve donela naslednika Željka.

Veljko kaže da ništa nije isto otkako je Željko ušao u njihov život, a da je baka Ceca najviše posvećena svom prvom unučetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Lepotice moja,hvala ti za najlepsi poklon koji sam dobila od tebe,unuka Zeljka.....Vesela,hrabra moja devojcice,mnogo te volim.....❤️🤗

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on Jun 6, 2020 at 7:10am PDT

- Niko ne može da joj otme dete iz ruke, kao da je njeno. Anastasija isto, samo kuka noću što plače beba, kaže ona će sačekati još malo. Ništa više u kući nije isto imamo novog člana porodice, sve mu je podređeno, svi su oko njega, atmosfera je predivna - rekao je Veljko.

@tiger_blood_ultimate_selection u saradnji sa @rottweilers_vom_house_ariss Rottweiler Project ❤️🇷🇸

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on Jun 2, 2020 at 5:47am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.