Trubači ispred Bogdanine kuće napravili ludu žurku: Naši očevi i dedovi su svirali na Arkanovoj svadbi, a mi danas na Veljkovoj (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trubači ispred Bogdanine kuće napravili ludu žurku: Naši očevi i dedovi su svirali na Arkanovoj svadbi, a mi danas na Veljkovoj (VIDEO)

Brojne komšije, rodbina Bogdane Rodić su došli da budu deo ovog, za njih, prelepog dana. Ispred kuće Rodića u Titelu se očekuju svatovi. Brojne komšije, rodbina Bogdane Rodić su došli da budu deo ovog, za njih, prelepog dana. Ispred kapije smo zatekli orkestar Kristijana Mustafovića iz Surdulice. Oni su nam otkrili da ovo nije prvi put da sviraju za Ražnatovićeve. Pre 24 godina su svirali na Cecinoj i Arkanovoj svadbi- Naši očevi i dedovi su svirali kod Arkana i Cece na svadbi. Evo sad smo dočekali da mi sviramo na svadbi njegovog sina - rekao je šef orkestra.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pogledajte kako je mlada odala počast svekrvi i Arkanu: Bogdana Rodić u Cecinoj venčanici (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2019

Dok svatovi igraju i pevaju ispred njene kuće u Titelu lepa mlada je obukla venčanicu koju je pre 24 godina nosila njena svekrva Bogdana Rodić je spremna za veliki dan! Dok svatovi igraju i pevaju ispred njene kuće u Titelu lepa mlada je obukla venčanicu koju je pre 24 godina...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.