TUZLACI OČAJNI: Cecine pesme o Arkanu treštale na trgu!

Izvor: Kurir, 15.Jul.2013, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUZLACI OČAJNI: Cecine pesme o Arkanu treštale na trgu!

U Tuzli je izveden performans "Imitacija balkanskih zvezda", a najviše polemike izazvala je pesma Svetlane Cece Ražnatović "Grome moj"

Bosanci hoće da zabrane Cecu.

U Tuzli je u subotu dramski studio Pozorišta mladih Tuzla pod naslovom "Imitacija balkanskih zvezda" izvela performans i izazvala velike polemike jer je puštena pesma Svetlane Cece Ražnatović "Grome moj".

Iako je reč o performarsu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i umetničkom izražaju na kojem su se čule pesme Indire Radić, Jelene Karleuše, Halida Bešlića i mogih drugih folkera Bosancima je zasmetala Ceca i povela se velika rasprava.

Performans je bio neka vrsta izrugivanja trenutno popularnim pevačima, ali mnogi misle da je to urađeno na krajnje neprimeren način i neki zahtevaju da se čak javno zabrani slušanje pesama Arkanove udovice.

"Autor, režiser mora da pazi. Recimo evo baš ova Cecina pesma je posvećena Arkanu, "Grome moj" i to je javno rekla i kao sad u Tuzli grmi sve od toga", glasio je jedan od negativnih komentara.

http://www.youtube.com/watch?v=qVN7B6mIlqQ

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TUZLACI OČAJNI: Cecine pesme o Arkanu treštale na trgu!

Izvor: Dzungla.org, 15.Jul.2013

U Tuzli je izveden performans „Imitacija balkanskih zvezda“, a najviše polemike izazvala je pesma Svetlane Cece Ražnatović „Grome moj“ OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.