TRUDNA ANASTASIJA DANAS PUNI 25 GODINA! Ceca Ražnatović joj na poseban način čestitala rođendan

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 10:51

TRUDNA ANASTASIJA DANAS PUNI 25 GODINA! Ceca Ražnatović joj na poseban način čestitala rođendan

Ovo će svakome istopiti srce.

Trudna Pevačica Anastasija Ražnatović danas puni 25 godina.

Kako je u Sevilji, daleko od svoje porodice, mlada zvezda neće moći da proslavi sa svojim najbližima, ali je uz nju njen partner Nemanja Gudelj.

Čestitke samo pristižu, a njena majka Svetlana Ceca Ražnatović, objavila je video sa svojom ćerkom od ranog njenog detinjstva.

Na fotografijama koje se nižu u videu su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ceca i mala Anastasija kao beba, a potom i kao devojka.

Sigurno je da će ovaj rođendan teško pasti ceci koja nije ove godine uz svoju trudnu naslednicu, ali nema sumnje i da će se sresti vrlo brzo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Anastasija Ražnatović slavi 25. rođendan, Ceca joj emotivnim videom čestitala: OVE SCENE SU JE DIRNULE

Izvor: Blic, 25.Maj.2023

Pevačica Anastasija Ražnatović danas proslavlja svoj 25. rođendan.

Nastavak na Blic...

(VIDEO) SLAVLJE U SEVILJI! Nemanja Gudelj NAPRAVIO IZNENAĐENJE Anastasiji za rođendan, ona blista u trudnoći: TORTA, BALONI, PLIŠANE IGRAČKE

Izvor: Blic, 25.Maj.2023

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović danas proslavlja svoj 25. rođendan, a njen izabranik Nemanja Gudelj, sa kojim čeka devojčicu, joj je priredio nezaboravno iznenađenje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.