TAKO JE NAJBOLJE ZA MALOG ŽELJKA! Veljko i Bogdana odlučili gde će se SKUĆITI - napustili kuću u Titelu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 18:16

TAKO JE NAJBOLJE ZA MALOG ŽELJKA! Veljko i Bogdana odlučili gde će se SKUĆITI - napustili kuću u Titelu

Unuk će biti u blizini baka Cece

Nedavno je odjeknula vest da se Veljko Ražnatović i Bogdana sele iz porodične vile u Ljutice Bogdana, u novi stan koji planiraju da kupe. Međutim, ovu informaciju demantovala je porodica Ražnatović.

Naime, Bogdana i Veljko ni u jednom trenutku nisu razmišljali o opciji kupovine stana, već je njihova odluka da žive u porodičnom domu u Ljutice Bogdana.

Bogdana i Veljko Ražnatović po rođenju sina Željka, svoj su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << život potpuno skockali u porodičnoj kući u Titelu, koju je Bogdana nakon udaje dobila u miraz.

Ceca im je pomogla u opremanju doma, ali je odluka Bogdane i Veljka Ražnatovića o životu daleko od očiju javnosti brzo dobila nešto drugačiji tok.

Naime, iako se javno ne eksponiraju i život u Titelu im je neizmerno prijao, Veljko je potpisao ugovor sa "Crvenom zvezdom", a Željko bi uskoro trebalo da krene u vrtić, tako da je par odlučio da je trenutak da se vrate pod okrilje Cecinog doma.

Od ove odluke mladog para prošlo je svega nekoliko meseci.

Ceca je bila oduševljena što njen unuk trčkara po kući i svuda se čuje smeh jer je porodica ponovo na okupu.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.