TAJNA CECINOG HITA: Evo zašto pesmu “Neću dugo” nikada ne peva uživo i kome je ZAISTA posvećena! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNA CECINOG HITA: Evo zašto pesmu “Neću dugo” nikada ne peva uživo i kome je ZAISTA posvećena! (VIDEO)

Ceca Ražnatović je pre trinaest godina snimila svoj veliki hit, pesmu "Neću dugo", koja je ubrzo postala lična karta svih žena. Danas, posle više od decenije, folk zvezda je otkrila zbog čega ovu baladu nikada nije zapevala uživo i kome je ona zapravo posvećena.

Iako su deceniju unazad mnogi bili uvereni da je balada "Neću dugo" zapravo posvećena muškarcu koji je ostavio najveći trag u pevačicinom srcu i životu, istina je potpuno drugačija. Naime, Ceca je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << baladu posvetila svojoj deci, Anastasiji i Veljku.

Foto: Telegraf

- To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD-u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala - izjavila je Ceca.



Inače, pevačica je nedavno proslavila 44. rođendan, a tokom sledeće godine publici priprema nova iznenađenja, u sklopu kojih je novi album i veliki koncert na Ušću.

Foto: Telegraf

Pogledajte kako je folk diva proslavila rođendan i šta nam je rekla tim povodom:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OVAJ HIT CECA NIKAD NE PEVA UŽIVO! Otkrivena tajna njene pesme i kome je ZAISTA posvećena!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017

Niko nije znao...Ceca Ražnatović je pre trinaest godina snimila svoj veliki hit, pesmu "Neću dugo", koja je ubrzo postala lična karta svih žena. Danas, posle više od decenije, folk zvezda je otkrila zbog čega ovu baladu nikada nije zapevala uživo i kome je ona zapravo posvećena...Pogledajte...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.