OVAJ HIT CECA NIKAD NE PEVA UŽIVO! Otkrivena tajna njene pesme i kome je ZAISTA posvećena!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVAJ HIT CECA NIKAD NE PEVA UŽIVO! Otkrivena tajna njene pesme i kome je ZAISTA posvećena!(VIDEO)

Niko nije znao.

Ceca Ražnatović je pre trinaest godina snimila svoj veliki hit, pesmu "Neću dugo", koja je ubrzo postala lična karta svih žena. Danas, posle više od decenije, folk zvezda je otkrila zbog čega ovu baladu nikada nije zapevala uživo i kome je ona zapravo posvećena.

Pogledajte OVDE kako je Cecin otac reagovao kada mu je rekla da će se udati za Željka Ražnatovića Arkana. 

Iako su deceniju unazad mnogi bili uvereni da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je balada “Neću dugo” zapravo posvećena muškarcu koji je ostavio najveći trag u pevačicinom srcu i životu, Arkanu, istina je potpuno drugačija. Ceca je baladu posvetila svojoj deci, Anastasiji i Veljku.

– To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD-u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala – izjavila je Ceca.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.