Svima se OČI NAPUNILE SUZA: Džejeve ćerke stigle na premijeru filma o pokojnom ocu, imale POSEBNU PRATNJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 21:46

Svima se OČI NAPUNILE SUZA: Džejeve ćerke stigle na premijeru filma o pokojnom ocu, imale POSEBNU PRATNJU

Portal Srbija Danas otišao je na lice mesta, gde smo zabeležili ko je došao od poznatih zvanica. Osim Džejevih naslednica i zetova, na premijeru filma "Nedelja" stigli su voditeljka Marija Veljković sa dečkom glumcem Rastkom Jankovićem, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sa ćerkom Anastasijom, pevačica Mina Kostić sa ćerkom, folker Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom, harmonikaš Aca Sofronijević sa devojkom, još jedan dorćolski đilkoš Moka Slavnić, Sanja Vučić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mnogi drugi...

Dugo očekivani film "Nedelja" o životu i delu Džeja Ramadanovskog večeras ima svoju beogradsku premijeru u MTS Dvorani, a dva dana kasnije, 18. januara, ide u redovnu bioskopsku distribuciju.

Ekipa portala Srbija Danas nalazi se u dvorani, gde je imala prilike da dočeka Džejevu ćerku Marija, koja je na događaj stigla u pratnji svog supruga Stefana.

Marija je svog izabranika držala pod ruku, a osmeh nije skidala sa lica. Inače, pokojni pevač nije doživeo da prisustvuje venčanju svoje naslednice, koja je prošlog leta stala na ludi kamen.

Pevač Adil Maksutović došao je sa drugom Džejevom ćerkom Anom, te su svi zajedno pozirali pred okupljenim novinarima, što je posebno dotaklo čitavu dvoranu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.