Svi ih povećavaju, Ceca  ih smanjuje

Izvor: Blic, 07.Jul.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi ih povećavaju, Ceca ih smanjuje

Rumunska teniserka Simona Halep jedna je od retkih dama iz javnog života koja je smanjila grudi. Ceca odustala od bujnog dekoltea

Ona je zapanjila javnost kada je rešila da se odrekne svojih “petica”.

- Težina grudi me je mučila, bilo mi je neudobno dok sam igrala. Bolela su me leđa. Čak mi se nisu sviđale ni u svakodnevnom životu. Podvrgnula bih se operaciji i da se ne bavim tenisom - izjavila je teniserka, koja je posle operacije sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uspešnija u belom sportu, te je na Vimbldonu igrala polufinale.

Simona Halep sa „petice“ spala na „dvojku“

Jedina estradna zvezda iz Srbije koja se odlučila na isti korak jeste Svetlana - Ceca Ražnatović. Ona je otvoreno priznala da je korigovala dekolte.

- To sam, pre svega, morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem - rekla je Ceca posle operacije smanjenja grudi 2012. godine.

Naspram nje su gotovo sve njene koleginice koje se diče bujnim silikonskim poprsjem. Pevačica Mia Borisavljević je poslednja u nizu dama sa estrade koja se pohvalila silikonima.

- Grudi su odraz ženstvenosti, a to se posebno vidi kada žena nosi haljinu. Kada žena uradi grudi, reši se raznoraznih umetaka i uložaka koje koristi u nekim odevnim kombinacijama kako bi ih istakla. Pravo je olakšanje kada znaš da ne moraš da nosiš brushalter, a to možeš samo kada si zadovoljna oblikom grudi - rekla je ona nedavno.

Mia Borisavljević, Jelena Karleuša i Ana Nikolić

Srpske pevačice očigledno su ubeđene da sa povećanjem grudi raste i popularnost. Skandal oko korekcije grudi Nataše Bekvalac dugo je zabavljao domaću javnost. Podsetimo, nekako su iscurile fotografije pre i posle Natašine operacije, zbog čega je ona čak i tužila kliniku u kojoj je ugradila silikone. Bujno silikonsko poprsje često na društvenim mrežama pokazuje i Jelena Karleuša.

Osim nje, pod nož su otišle i Tina Ivanović, Ksenija Mijatović, Jelena Kostov... Kod starleta je uobičajeno da je “što veće, to bolje, makar bilo i veštačko“, pa sve istaknute “dame bez zanimanja” imaju implante u grudima: Soraja Vučelić, Stanija Dobrojević, Anastasija Buđić...

I Ana Nikolić svakodnevno puni novinske stupce zahvaljujući atraktivnom izgledu.

- Danas je plastična hirurgija sveprisutna i uvek glasam za nju, ali sa jednim preduslovom, mora da bude sa merom - kazala je pevačica.

Dugo se spekulisalo da li je i atletičarka Ivana Španović ugradila silikone, ali ona nije želela to da komentariše.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svi-ih-povecavaju-Ceca-ih-smanjuje

Izvor: medio.rs, 07.Jul.2014

Rumunska teniserka Simona Halep jedna je od retkih dama iz javnog života koja je smanjila grudi.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.