Svetlana Ceca Ražnatović ne prestaje da iznenađuje!

Izvor: Svet plus, 19.Jan.2021, 21:58

Svetlana Ceca Ražnatović ne prestaje da iznenađuje!

Svetlana Ceca Ražnatović ne prestaje da iznenađuje! Podelila je sa svima provokativni snimak, koji sudeći po komentarima, posebno nije ostavio ravnodušnim jači pol...

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović "uskočila" je u bazen u luksuznoj odevnoj kombinaciji i potpuno doterana, a snimcima je oduševila fanove koji je prate na Instagramu. Pevačica nije napisala ko je autor snimka, ali je definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << izazvala pometnju.

"Žena za sva vremena", samo je jedan od komentara.

Podsetimo, Ceca je uplovila u romansu sa Bogdanom Srejovićem, koji se bavi ugostiteljstvom i mlađi je od nje 9 godina. Njih dvoje prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu. Mnogi komentarišu da Ceca izgleda fenomenalno, posebno otkako je srećna u ljubavi.

Video snimke pogledajte OVDE

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.