Svetlana Ceca Ražnatović i Mili na sudu!

Izvor: Svet plus, 15.Sep.2021, 09:57

Svetlana Ceca Ražnatović i Mili na sudu!

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović novi je član žirija muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'', a na snimanju prve emisije je otkrila zašto su ona i njen nekadašnji saradnik Mili prekinuli saradnju, te priznala da su na sudu i u to ime mu otpevala jednu od svojih pesama.

Naime, Cecu je Saša Popović upitao zašto su ona i Mili prekinuli saradnju, a ona je dala odgovor koji niko nije očekivao.

- Mili i ja razgovaramo, naravno, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << smo civilizovani ljudi. S druge strane, mi smo i na sudu, ništa lično - rekla je Ceca, a onda otpevala Miliju stihove svoje popularne pesme "Noćas kuća časti".

- Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al' ćeš se za dlaku spasti, Ceca uvek časti.

 Tema serije Pevačica, vlaška magija! Navodno postoje dve vrste!
Pogledaj vesti o: Ceca,   Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENA KOŽNA HALJINA UZ TELO - na rukama rukavice, a DEKOLTE SAMO ŠTO NE PUKNE: Ceca zasenila sve na snimanju "Zvezda Granda"

Izvor: Blic, 15.Sep.2021

Svetlana Ceca Ražnatović došla je sada na snimanje nove sezone popularnog takmičenja "Zvezde Granda".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.