Svetlana Ceca Ražnatović SVIM SRCEM uz žrtve i njihove porodice: Ova poruka će se dugo pamtiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 21:42

Svetlana Ceca Ražnatović SVIM SRCEM uz žrtve i njihove porodice: Ova poruka će se dugo pamtiti

Bila je koncizna u svom obraćanju...

Uroš Blažić (21), koji se sumnjiči da je u okolini Mladenovca usmrtio 8 i ranio 14 ljudi, uhapšen je jutros posle 9 sati opsežne potrage za njim u okolini Kragujevca, a on je svoj krvavi pohod započeo u mestu Dubona, a stigao je i do Malog Orašja. Ova tragedija koja se dogodila svega dan nakon masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", dodatno je zabrinula i potresla javnost. Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnoge javne ličnosti su iskazale svoju žalost za desetinama koji su izgubili živote.

Jedno od najzvučnijih imena srpske muzičke scene Svetlana Ceca Ražnatović, na svom Instagram profilu podelila je kako se oseća i koliko je ove crne dane za Srbiju teško podnela.

Ceca je oduvek bila neko ko je sa srpskim narodom saosećao u svim situacijama, bilo da su one lepe ili ove najtužnije, te ne treba čuditi razlog njenog oglašavanja.

U svom obraćanju putem fotografije, bila je koncizna i jasna, kao i uvek.

- Beograd 03.05.2023. Mladenovac 04.05.2023. - stajalo je na fotografiji uz zapaljene sveće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.