Svetlana Bojković: Jedno je oprez, drugo je strah, a ja verujem da će  sve biti normalno VIDEO

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 16:17

Svetlana Bojković: "Jedno je oprez, drugo je strah, a ja verujem da će sve biti normalno" VIDEO

Glumica Svetlana Ceca Bojković rekla je kako se glumci najmanje zaraze na samom snimanju serije i istakla da do zaražavanja dolazi ako se posle samog snimanja odlazi negde dalje.

"Ekipe na snimanju su izolovane. Ti odeš ujutru iz kuće, provedeš ceo dan na snimanju sa jednom grupom ljudi pa se vratiš kući. Tako isto sutradan", rekla je Bojković za televiziju Prva.

Dodala je da je iraz "nova normalnost" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se pomninje od kako se pojavila epidemija koronavirusa plaši.

"Verujem i moram da verujem da ćemo uskoro svi živeti normalno. Kada ne bih verovala i kada bih se plašila bilo bi mi jako teško. Jedno je oprez, a drugo je strah. Kad se pređe ta granica iz opreza u strah to počinje da biva iracionalno i jako neudobno", zaključila je Svetlana Bojković.

Detaljnije o tome šta je govorila glumica, kao i o njenim novim projektima pogledajte u video-prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.