Sukob se nastavlja: Ceca i Dragana se posvađale na RTS (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob se nastavlja: Ceca i Dragana se posvađale na RTS (VIDEO)

Pevačice se srele u studiju na Koštunjaku i jedna drugoj dale do znanja da još nije došlo vreme da zakopaju ratne sekire.

Svetlana Ceca Ražnatović i Dragana Mirković izgleda još uvek nisu sredile odnos, koji je narušen još devedestih. "Kurir" piše da su se "pokoškale" na snimanju novogodišnjeg programa RTS.

Prvo je na snimanje stiglo Luče iz Kasidola, a dva sata nakon nje i Ceca. Dragana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << se prva javila, Ceca otpozdravila, ali nakon toga je navodno usledilo pitaje: "Da li se mi poznajemo ili ne". Ražnatovićeva joj je odmah odbrusila: "Ne znam ti odluči, jer me čas poznaješ, čas ne poznaješ". Ubrzo se prepiranje završilo i svaka je otišla svojim putem.

- Ljubazno sam, u skladu sa svojim vaspitanjem, prva poželela dobro veče koleginici. Nemam problem da se bilo kome javim i da ga pogledam u oči. Tako će uvek biti. Sve ostalo ne bih komentarisala - kaže Dragana.

Rivalstvo između Cece i Dragane obeležilo je devedesete godine. Njih dve se nikada nisu družile, ali se na estradi govorkalo Mirkovićeva bila na muzičkom tronu, dok Ceca nije objavila album "Fatalna ljubav" 1994. godine.

Čisto istine radi, evo snimka razgovora mog susreta sa @cecaraznatovic ... Šteta što nije video, slika bi govorila mnogo više od reči.. Zaboravih najbitnije: snimak nisam napravila ja, već novinar portala za koji sam u tom trenutku davala intervju...

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Dec 18, 2018 at 8:55am PST

Takođe, smatra se da su ove Draganine izjave bile indirektno upućene Ceci.

"Ako su željni da budu u centru pažnje, da budu viđeni, oni to rade i najmanji je problem doći do njih"-  o slikanju dece za novine

"Samo od jedne osobe koja je kućni prijatelj i stilista koleginice koja me ne voli. Svi su provalili i primetili" - o negativnim komentarima Saše Vidića.

"Razumem bes naroda i nikada sebi ne bih dozvolila da uzimam pare iz kase građana"- o uzimanju honorara za nastup na trgovima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.