Suđenje između Cece i Karleuše ponovo pomereno

Izvor: Tracara.com, 25.Sep.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suđenje između Cece i Karleuše ponovo pomereno

JK danas na sudu instagram/karleusastar Suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuša trebalo je da bude održano danas, ali je ponovo pomereno. Iako je Ceca tužila Karleušu za klevetu i uvredu časti i ugleda, ona se nije pojavila u Prvom opštinskom sudu, već su mediji tamo zatekli samo pop divu. “Neću davati nikakve izjave, molim vas da za sve pitate mog advokata,” ispričala je JK, dok je njen advokat >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Zoran Ateljević istakao da je suđenje odloženo za 15. novembar. Za sada nema naznaka da bi ovaj sudski proces mogao da se okonča u budućnosti. Podsetimo, dve pevačice već su imale nekoliko susreta, od kojih je jedan, onaj u novembru prošle godine, bio više nego buran. Osmeh na licu, uprkos tmurnom vremenu instagram/karleusastar “Burno je bilo. Ali, sve što mogu da kažem, pošto je tako sud naložio, da se nikakvi detalji ne iznose u javnost, jeste da nije došlo do uspešnog pomirenja, hajde tako da kažem. Nije bilo ni blizu”, rekla je Jelena tada. Suđenje odloženo instagram/karleusastar Na konstataciju medija da su se ispred sudnice čuli povišeni tonovi i Cecino izgovaranje reči: “Sram te bilo”, “Ćuti”, “Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju”, “Umukni” i druge, Jelena je rekla da to nisu bile njene reči. “Šta ste vi čuli – verovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste! (smeh)”, završila je Karleuša.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tek će da pršti! (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 09:29

Moglo je i juče, ali je suđenje Jelene Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović ponovo odloženo...Pevačice Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša imale su juče zakazano suđenje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, koje je otkazano jer se Ceca nije pojavila...Povod "druženja" večitih suprarnica je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.