Sud ukinuo ranije rešenje, Ceca može da proda kuću?

Izvor: Press, 18.Jun.2013, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud ukinuo ranije rešenje, Ceca može da proda kuću?

Apelacioni sud navodi da je osnovana Cecina žalba, “kojom ukazuje da prilikom donošenja rešenja prvostepeni sud nije naveo razloge o bitnim činjenicama, te da stoga postoji bitna povreda odredaba parničnog postupka”.

- Ovo stoga što je za određivanje privremene mere potrebno da su ispunjena kumulativno dva uslova, a prvostepeni sud je cenio samo postojanje drugog uslova za određivanje privremene mere (postojanje opasnosti da će se naplata potraživanja poverioca bez određivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << privremene mere osujetiti ili znatno otežati, dok je propustio da oceni postojanje prvog uslova za određivanje privremene mere da li je izvršni poverilac učinio verovatnim postojanje svoga potraživanja - izjavila je za "Alo" Mirjana Piljić, koordinator za medije Apelacionog suda u Beogradu.

Viši sud će ponovo morati da razmatra Đurkovićev zahtev za privremenu meru, a na današnjem rošištu, sudija Jelena Kilibarda je zatražila da joj se dostave krivični spisi iz kojih se vidi da je pevačica isplatila poslednju ratu kazne od od milion i po evra na koju je pre dve godine u Višem sudu u Beogradu osuđena zbog malverzacija sa transferima fudbalera "Obilića". Sudija je zatražila i da joj se iz Prvog osnovnog suda u Beogradu dostave i ostavinski spisi kako bi se videlo koji je Cecin udeo u nasledstvu njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana (48).
Vojialav Đurković izjavio je danas za alo.rs da i dalje traži svoj novac od folkerke.

- Smatram da je Ceca raspolagala novcem od Arkanove zaostavštine i prodaje fudbalera. Tražim i dalje da se stavi veto na zabranu prodaje dela njene kuće, preciznije, prizemlja. Očekujem da će sud postupati nepristrasno i da neće biti privilegovanih. Ja 13 godina vodim ovaj spor i do kraja godine očekujem da se on okonča i da konačno dobijem svoj novac
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.