Stiže Cecin Autogram

Izvor: Večernje novosti, 20.Jun.2016, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže Cecin "Autogram"

Novi album folk zvezde biće objavljen u subotu. Pevačica je na društvenim mrežama objavila tizer za novi disk i nagovestila obožavaocima šta mogu da očekuju FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović objaviće u subotu, 25. juna, 16. studijski album "Autogram" sa 11 novih pesama. Pevačica je na društvenim mrežama objavila tizer za novi disk i nagovestila obožavaocima šta mogu da očekuju. Među autorima pesama su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Marina Tucaković i Damir Handanović, a prateće vokale najvećoj balkanskoj folk zvezdi prvi put je otpevala njena ćerka Anastasija. Osim fanova, i pevačica jedva čeka izlazak albuma. - Sada i ja postajem nestrpljiva - napisala je Ceca na društevnim mrežama. Mada publika još nije čula pesme, pevačica je zaintrigirala obožavaoce nazivima kompozicija. Pored naslovne numere "Autogram", na albumu se nalaze pesme "Dobrotvorne svrhe", "Didule", "Metar odavde", "Luda za sebe", "Trepni", "Netačan odgovor", "Jadna ti je moja moć", "Cigani", "Anđeo drugog reda" i "Nevinost".
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Novi detalji Cecinog albuma: koja pesma je duet, a zbog koje ćete plakati?

Izvor: Tracara.com, 21.Jun.2016, 10:10

(foto: Facebook) Svetlana Ceca Ražnatović je, u toku jučerašnjeg dana, zapalila društvene mreže objavljivanjem spiska pesama koje će se naći na novom albumu Autogram, ali i reklamom na kojoj smo mogli da čujemo muziku jedne od novih pesama. “Ceca je sa Marinom Tucaković i Damirom Handanovićem...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.