Šta se dogodilo iza zidina vile Ražnatović? Baka Ceca pevala, tatu Veljka cepali, a ovi gosti su bili najveseliji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 08:07

Šta se dogodilo iza zidina vile Ražnatović? Baka Ceca pevala, tatu Veljka cepali, a ovi gosti su bili najveseliji

Ludnica do zore!

Porodica Ražnatović protekle noći proslavila je rođenje malog Krstana, a pirpadnici domaće javne scene okupili su se u vili na Dedinju gde su ponosnom ocu Veljku Ražnatoviću čestitali i narvano cepali majicu.

Tata Veljko i njegova majka Svetlana Ražnatović Ceca organizovali su slavlje za pamćenje.

Mladom bokseru prijatelji i rodbina su čestitali rođenje sina i kada ih je sve dočekao, Veljko se popeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na stolicu da proslavi.

Gotovo svi gosti ispoštovali su običaj i pocepali srećnom tati majicu zbog prinove.

Goste su zabavljali Joca Stevanović, Aleksandra Bursać, Slobodan Sloba Radanović, ali i ponosna baka Ceca.

Najveseliji su bili Mirko Šijan i Bogdanina sestra Bojana Šijan, koji su se provodili u društvu bliskih prijatelja.

Na slavlju kod Veljka i ponosne bake Cece Ražnatović protekle noći je bio veliki broj poznatih ličnosti, među kojima voditelj Žika Jakšić, voditeljka Biljana Spasić, fotograf Miloš Nadaždin, frizer Stevan Radivojević, dizajnerka Marijana Mateus, Cecina kuma Violeta Viki Miljković sa suprugom Tašketom i drugi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Veljko Ražnatović proslavio dolazak sina kako dolikuje (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Apr.2023

U vili na Dedinju sve se orilo. U vili na Dedinju je tokom protekle noći bilo veselo. Porodica Ražnatović je organizovala slavlje povodom rođenja Krstana, drugog sina Bogdane i Veljka Ražnatovića. Ponosnom tati su cepali nekoliko puta majicu, a slavlje je u jednom momentu prekinuto kada su svi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.