Šta kaže Ceca na ovo: Evo gde će živeti Bogdana i Veljko

Izvor: Story, 26.Nov.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta kaže Ceca na ovo: Evo gde će živeti Bogdana i Veljko

Novopečeni bračni par Bogdana i Veljko Ražnatović zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u nedelju, 24. novembra. Međutim, ovi budući roditelji ne prestaju da budu glavna tema medija ni dva dana kasnije, a na red je došlo pitanje gde će mladi par Ražnatović sada živeti. Veljko Ražnatović van sebe od sreće: Evo kog ... The post Šta kaže Ceca na ovo: Evo gde će živeti Bogdana i Veljko appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

U prodaji je 738. broj magazina “STORY”!

Izvor: Story, 26.Nov.2019

Aktuelno 12. Bogdana i Veljko Ražnatović Svadba u duhu tradicije 18. Zoom Bijonse 20. Zlatan Ibrahimović U porodici sebe stavljam na drugo mesto 22. Jelena i Dejan Tomašević Glamurozna zabava za našu Miu 26. Zoom Aleksandra Prijović 28. Katarina i Milan Gromilić Ništa ne može da zameni naše...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.